Ποιοι Είμαστε

ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΒΑ
Υπεύθυνη Νηπιαγωγός

Είναι πτυχιούχος του «Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). Έχει πιστοποιηθεί από το Ε.Κ.Π.Α σε προγράμματα όπως Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Μαθησιακές Δυσκολίες- Δυσλεξία, Οργάνωση Διδασκαλίας και Κίνητρα για Μάθηση και Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση και στα Παιδιά.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια: ψυχολογίας, μουσικοκινητικής αγωγής, η λογοτεχνία στο νηπιαγωγείο, το παιδί στην εποχή της εικόνας (τηλεόραση και κινηματογράφος), παιγνιοθήκες (χώροι επικοινωνίας και ψυχαγωγίας) και κατασκευών.
Η Έλενα έχει πολυετή εμπειρία με πλήρη απασχόληση σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και κέντρα μελέτης καθώς και σε θερινά τμήματα (summer camp) φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προσχολικής Αγωγής.

ΑΝΝΑ ΣΑΡΛΑΡΑ-ΜΠΑΒΑ
Παιδαγωγός

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών στο Τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι πιστοποιημένη από το πρόγραμμα «Νηπιακή Φροντίδα και Συμπεριφορά» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) και επί (4) τέσσερα χρόνια ήταν εθελόντρια στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», στα νοσοκομεία Παίδων.
Ως εργαζόμενη, επί (15) δεκαπέντε χρόνια, στον ιδιωτικό τομέα και έχοντας τρία παιδιά, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που προκύπτουν στην καθημερινότητα μιας οικογένειας, αποφάσισε να δημιουργήσει το «Μικρό Πρίγκιπα». Ένας Παιδικός Σταθμός που σκοπό έχει να προσφέρει στα παιδιά σας ένα χώρο οικείο και ευχάριστο όπου θα αισθάνονται ασφαλή και ευτυχισμένα. Παράλληλα θα ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις της Εκπαίδευσης της Προσχολικής Ηλικίας.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΒΑΣ
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής –Προπονητής Τένις

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο Τένις.
Ο Άγγελος έχει εμπειρία με πλήρη απασχόληση σε TENIS CLUB της Αττικής σε τμήματα ενηλίκων, παιδιών όλων των ηλικιών αλλά ειδικότερα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Έχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά σεμινάρια για το mini-tennis σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.Από το Σεπτέμβριο του 2017 είναι προπονητής στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας (ΣΑΡ) απ’όπου ξεκίνησε σαν αθλητής.
Στο ΜΙΚΡΌ ΠΡΙΓΚΙΠΑ διδάσκει mini- tennis στα παιδιά του σταθμού ώστε να μάθουν τις βασικές αρχές της αντισφαίρισης.
Μια προσαρμογή του δημοφιλούς αθλήματος στα μέτρα των μικρών μας φίλων, τους δίνει το έναυσμα για άσκηση μέσα από το παιχνίδι και τους προσφέρει διασκέδαση και χαρά με το πολύχρωμο και πλούσιο υλικοτεχνικό υλικό
(παιδικές ρακέτες, χρωματιστά μαλακά μπαλάκια, ειδικό φιλέ κλπ...).

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια

Είναι πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι Πάτρας, Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας. Είναι Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια και
παρέχει Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής, Συμβουλευτική Ζευγαριών, Συμβουλευτική και Στήριξη Γονέων και
Οικογένειας, Ενίσχυση και Υποστήριξη Εγκύων και Νέων Γονέων.
Οργανώνει ομάδες εμψύχωσης Προσωπικής Ανάπτυξης, Γονέων, Παιδιών, Εφήβων και Νέων. Διεξάγει Σεμινάρια Διαχείρισης Συγκρούσεων, Αυτογνωσίας και Αυτοεκτίμησης και έχει δημιουργήσει Εργαστήρια με θέματα «Δεξιοτήτων
Επικοινωνίας», «Ο αρκετά καλός Γονιός», «Ανάγκες Γονέων-Ανάγκες Παιδιών», «Παραμύθια για κατανόηση της Παιδικής
Συμπεριφοράς».

 

ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΙΓΔΑΛΑ
Καθηγήτρια χορού-Χορογράφος  

Απόφοιτος της Επαγγελματικής σχολής χορού ''Μοριάνωβ'' και καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού με πολυετή πείρα στη διδασκαλία και στην χορογραφία.'Εχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά σεμινάρια σε σχέση με τη ρυθμική και το χορό και έχει συνεργαστεί με σχολές κλασικού χορού και με σχολεία στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.Από  το 2008 διευθύνει την δική της ερασιτεχνική σχολή χορού με την επωνυμία ''Χορευτικό Εργαστήρι'' στην περιοχή της Ραφήνας.

 

ΜΑΡΙΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
Καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής-Ηθοποιός

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής “ΥΔΡΑΥΛΟΣ” και της Σχολής Σκηνοθεσίας “L.A. THEATER”. Έχει κάνει μαθήματα μοντέρνου και κλασικού χορού, φωνητικής και ορθοφωνίας. Η Μαρίτα Κρητικού είναι ιδρυτικό μέλος της Παιδικής Σκηνής ¨ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ¨. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δικά της παραμύθια για πολλά θέατρα της Αθήνας. Είχε συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ με διασκευασμένα έργα και πάνω από 50 παραμύθια. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Θεατρική Αγωγή σε Δημοτικά Σχολεία και σε Παιδικούς Σταθμούς.