Εγκαταστάσεις

Ο παιδικός σταθμός «Ο Μικρός Πρίγκιπας», έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές απο το αρχιτεκτονικό γραφείο της Βίλλυς Παπάζογλου, με ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους. Είναι μια νεόκτιστη, βιοκλιματική μονοκατοικία με τη τεχνική της θερμοπρόσοψης που σημαίνει υψηλή ενεργειακή απόδοση. Έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικά υλικά όπως: κεραμίδι, πέτρα, ξύλο, μάρμαρο. Ο περιβάλλοντας χώρος του διαθέτει δέντρα και φυτά που ευδοκιμούν στη περιοχή μας και έχουν συνδεθεί με τη βιωματική διαδικασία μάθησης. Το καλά μελετημένο σχέδιό του και τα ειδικά επιλεγμένα χρώματα δίνουν την αίσθηση στα παιδιά πως βρίσκονται στο δεύτερο σπίτι τους. Παράλληλα είναι ένας χώρος που θα τους προσφέρει χαρά, άνεση, φροντίδα, αγάπη και ατομικό ενδιαφέρον.

 

Οι φωτογραφίες έχουν επιμεληθεί απο τον Αποστόλη Πλατανιά και τη Φωτοπαρουσίαση Αρτέμιδα